Всички новини

Какво се случи на Международния фестивал на младежта и студентите в Сочи?

Rate this item
(0 votes)

Между 14 и 22 октомври 2017 година се проведе Международния фестивал на младежта и студентите в Русия. Международното събитие събра на едно място над 28 000 участници от над 150 страни. Фестивалът се проведе в Сочи, както и в редица градове в Русия, които бяха част от регионалната програма на фестивала. България бе представена от над 100 участници. 

Като част от националния комитет, който отговаряше за организацията на българската делегация, Национален младежки форум бе представляван от редица участници, които са членове на организации членове на Национален младежки форум, както и на ръководните органи на форума. 

Фестивалът бе посетен от членове на организации като ЦЕМИ, Младежко обединение в БСП, Национално сдружение "Младежки глас", АБВ - Младежи и много други. Младежите бяха активни участници в мероприятията на фестивала. Те успяха да се включат в подпомагането на представянето на България пред света под формата на щанд в Медия центъра - основната сграда, където се провеждаха множеството от дискусии, изложения и мероприятия на фестивала. Представители на МО в БСП и Сдружение "Младежки глас" участваха и в официална среща между представители на делегацията на България и тази на руската република Мордавия.

Младежите от българската делегация посетиха и редица дискусии и изложения, които бяха част от програмата на международното събитие, където имаха възможността да обменят опит с млади хора от целия свят на теми като образованието, младежките права, овластяването на младите и много други. 

Read 887 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.