Всички новини

Стани Главен секретар на НМФ!

Rate this item
(3 votes)

НМФ търси нов Главен секретар, който да се включи във всички работни процеси на организацията, функционираща и развиваща се в един от най-динамичните и творчески сектори в страната – младежкия сектор. Основните предизвикателства на работата са свързани с осъществяване и поддържане на активна комуникация с всички заинтересовани страни, координация и изпълнение на дейности по различни проекти, изготвяне и публично отстояване на младежки политики на регионално, национално и европейско ниво.
Позицията е заплатена, на граждански договор с гъвкаво работно време, локализирана в гр. София.

ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ:
- Администриране: подготвя, води и съхранява информация и документация по дейностите на НМФ, както и осигурява административното обезпечаване на инициативите на организацията;
- Кореспонденция: води кореспонденция с държавни институции, частни организации и други заинтересовани лица, както и осъществява ефективен вътрешен диалог между организациите-членове на НМФ и органите на управление на организацията.
- Представителност: представлява организацията пред трети лица - държавни, общински, обществени и частни организации, съгласно дадените му пълномощия от Председателя на УС.

ОСНОВНИ ПОЛЗИ:
- Заплатено работно място по граждански договор с гъвкаво работно време;
- Динамична работна среда за личностно и професионално развитие на млад човек;
- Работа с мотивирани млади хора, развиващи се в различни сектори на младежката работа и политики;
- Възможност за пряко участие в реализирането на младежки политики в България;
- Работа с представители на различни младежки НПО-та от национални, европейски и световни организации;
- Възможност за създаване на международна мрежа от контакти с активни млади хора;
- Безплатно участие в събития на НМФ – конференции, обучения, програми, и др.

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТА:
- Ценности: споделяне на ценностите на Национален младежки форум, а именно - свобода, равенство, толерантност, солидарност, справедливост, прозрачност и представителност;
- Образование: завършено средно образование и владеене на Английски език – минимум ниво B2;
- Организационни умения: умения за планиране и управление на дейности с различни приоритети и срокове за изпълнение; ефективен мониторинг; ефективно управление на времето и анжираността;
- Социални умения: комуникационна умения и култура (устна и писмена, на роден и чужд език); мобилност и адаптация към различни култури и стилове на общуване; контактуване с млади хора;
- Опит в младежката работата: административно-управленски роли в младежки неправителствени организации, неформални обединения на млади хора, студентски и ученически съвети, и др.

ПРОЦЕС ПО КАНДИДАТСТВАНЕ:
1. Изпрати своето CV и мотивационно писмо на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до края на деня на 31 януари (сряда) 2018 година.
2. След предварителна селекция на база получените документи, ще ти изпратим имейл до 5 февруари (понеделник) 2018 година с отговор дали продължаваш напред в процеса и информация за следващите стъпки.
3. В случай, че си част от подбраните кандидати по документи, ще проведем кратко интервю в офиса ни на улица Христо Белчев 3, град София (физическото присъствие е задължително).

Тук можете да разгледате и обявата ни в www.issuu.com - https://issuu.com/nyfbulgaria/docs/___________________________________  

При въпроси пиши на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Read 3004 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.