Всички новини

Възможност за участие в Трансатлантическата лидерска програма на YouthProAktiv

Rate this item
(0 votes)

Имаш ли интерес към трансатлантическите отношения? Трансатлантическата лидерска програма, задвижвана от YouthProAktiv, ти дава възможност за 3-месечен работен опит в Конгреса на САЩ? Кандидатствай преди 30 януари, повече информация можеш да намериш тук


Програмата има за цел да идентифицира най-обещаващите млади хора от Европейския съюз и Съединените щати, които желаят да участват в развиването на силни трансатлантически отношения. Трансатлантическата лидерска програма дава възможност на младите лидери от двете страни на Атлантическия океан да преминат 3-месечен трудов стаж в Конгреса на САЩ за млади европейски лидери и в Европейския парламент за американски участници. YouthProAktiv е международна организация, която има за цел да създаде поколение проактивни лица, готови да инвестират своите таланти за подобряване на обществото, като започват собствен бизнес и създават работни места за себе си и другите. YouthProAktiv е коалиция от млади хора, насърчаващи култура на проактивност и предприемачество в областта на образованието и политиката. Организацията се застъпва за политики, насочени към предприемачеството на национално и международно равнище, за постигане на достойна заетост за всички и безвъзмездно устойчиво развитие.
Към сайта на програмата: https://eulp.wordpress.com

Read 1499 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.